Commentaren: 50
 • #50

  Clara (donderdag, 26 september 2019 22:07)

  Voor mijn rijbewijs ben ik in 1x geslaagd! Hij bereidt je goed voor en legt dingen heel goed uit. De lessen waren leerzaam en ook erg gezellig! Nu rij ik zelverzekerd door het verkeer.

  Erg bedankt John!

 • #49

  Joey (vrijdag, 28 december 2018 22:24)

  John is echt een aanrader! De lessen waren super leerzaam, gezellig en maakte altijd netjes tijd vrij voor je. Binnen bijna een half jaar mijn rijbewijs dankzij John.
  Ik zou John bij iedereen aanraden.

 • #48

  Sem (vrijdag, 20 juli 2018 10:36)

  Enorm blij met mijn rijbewijs. Een hele goede rijinstructeur waarmee je een lekker praatje kan maken en echt 1,5 uur met je gaat rijden (geen gepraat op een parkeerplaats). Heb het super gezellig gehad en wil John bedanken en zeker aanraden aan anderen.

 • #47

  Julius (donderdag, 09 november 2017 21:00)

  Ik wil john bedanken voor de gezellige en leerzame lessen! Hij maakt altijd voor je vrij en heeft het beste met je voor. De lessen waren gezellig en heel leerzaam! Rij nu heel zelfverzekerd door het verkeer dankzij john. John noordermeer zeker een aanrader!

 • #46

  Dana (donderdag, 09 november 2017 15:04)

  Ik ben vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs!!
  Ik wil John bedanken voor de leerzame, gezellige en nuttige rijlessen. John wist altijd tijd voor mij te maken en heeft veel aandacht besteed aan de dingen waar ik moeite mee had. Hierdoor ben ik met volle vertrouwen het praktijk-examen ingegaan en kan ik vanaf nu zelfverzekerd deelnemen aan het verkeer! :)
  Heel erg bedankt voor alles John!
  Groetjes Dana

 • #45

  Rowi (dinsdag, 07 november 2017 08:14)

  Altijd hele leuke, leerzame en fijne lessen gehad bij John. En in één keer geslaagd voor m'n rijbewijs!
  John heeft ervoor gezorgd dat ik nu zelfverzekerd door het verkeer heen ga!

 • #44

  Joy (maandag, 06 november 2017 21:05)

  In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Natuurlijk dankzij de lessen van John. John wist altijd wel een plekje te maken voor mij, naast school, stage en werk, wat natuurlijk heel erg fijn was. Daarnaast toplessen gehad en vooral fijn dat we nog veel gelest hebben vlak voor mijn afrijden. En natuurlijk niet te vergeten, het waren ook gezellige lessen. Bedankt John!

  Groetjes Joy

 • #43

  Kaylee (woensdag, 01 november 2017 17:41)

  Vorige week in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs B met dank aan John! :)
  Ik heb de lessen ervaren als gezellig maar vooral erg goed. John houdt rekening met je niveau en geeft les op een fijn tempo.
  Ik heb bijna zonder stress en met heel veel plezier gelest bij John. Nogmaals dank voor alles!

 • #42

  Martijn (zaterdag, 19 augustus 2017 10:04)

  Flexibel, goede en duidelijke uitleg en bovendien altijd gezellige lessen. Zeker aan te raden. Bedankt voor alles John!

 • #41

  Nikki (donderdag, 22 juni 2017 19:05)

  De lessen van John waren erg fijn en gezellig. John is iemand die echt veel geduld heeft en alles rustig aan je uitlegt. Hij neemt echt de tijd voor je en oefent net zo lang door tot dat je het goed kan. Hij is erg betrokken en stemt zijn rijles af op hetgeen waar jij vooral nog mee moet oefenen en behoefte aan hebt. Ik voelde mij altijd erg op mijn gemak bij John. John, ik wil je heel erg bedanken voor de leuke lessen en natuurlijk dat ik in één keer mijn rijbewijs gehaald heb!

  Groetjes Nikki

 • #40

  Lauren (vrijdag, 09 juni 2017 20:20)

  Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald. Dankzij John super goede voorbereiding gehad! Route tijdens examen al meerdere malen geoefend tijdens de lessen. Flexibele lestijden en vooral zeer leerzaam. Bedankt voor de leuke tijden!!

 • #39

  Quinty (zaterdag, 13 mei 2017 12:58)

  Afgelopen donderdag in een keer mijn rijbewijs behaald dankzij John! Overal waar ik tijdens mijn examen ben geweest, ben ik tijdens de lessen ook al meerdere keren geweest. Hij weet waar de examinatoren veel rijden, en zo kan je je nog beter voorbereiden op het examen. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en herhaalt veel zodat het goed blijft hangen. De dingen die je moeilijk vind worden uiteraard extra behandeld tot je het goed onder de knie hebt. Verder heb ik altijd met plezier m'n rijlessen gereden mede dankzij de gezelligheid.

  Bedankt voor alles John!

  Groetjes Quinty

 • #38

  Farah (donderdag, 15 december 2016 21:21)

  John is een super fijne en gezellige rijinstructeur, waarnaast je je goed voelt achter het stuur. Hij neemt de tijd met je en is erg geduldig. Ik voelde me altijd zelfverzekerd en veilig naast John.

  Nog heel erg bedankt voor de leuke lessen John!

 • #37

  Ilse (donderdag, 17 november 2016 17:26)

  John is een hele fijne,gezellige en leuke rijinstructeur! Hij neemt de tijd voor je vragen en ik voelde me altijd erg serieus genomen door hem. Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald en dat komt echt door zijn goede lessen! Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen!

  Enorm bedankt John

  Groetjes Ilse

 • #36

  Michael de Zeeuw (donderdag, 10 november 2016 19:08)

  John is een instructeur die de tijd neemt om dingen te leren die voor jouw heel moeilijk zijn. hij blijft rustig en probeert ze steeds te herhalen. als je het niet snapt dan legt die het rustig uit. hiernaast heb ik zelf faalangst en John weet precies hoe die mij daar mee moest helpen!

  Ik wil John enorm bedanken voor de leerzame lessen.

  Bedankt John!

 • #35

  Noureddine Bahit (maandag, 17 oktober 2016 16:58)

  Ik heb in een korte tijd mijm rijbewijs gehaald, dat komt door dat heel veel van John heb geleerd. Zijn rijlessen waren erg leerzaam en gezellig. Bij John haal je snel je rijbewijs!

  Bedankt John!

 • #34

  Laurens van der Aa (maandag, 05 september 2016 13:29)

  John heeft veel ervaring als rijleraar en weet daarom de perfecte plekken om te oefenen. Heb de rijlessen altijd erg leuk gevonden want hij legt alles goed uit en omdat we een hoop hebben gelachen. Vond 't bijna jammer dat ik na een keer was geslaagd!

 • #33

  Alex de Graaf (zaterdag, 02 juli 2016 14:18)

  Een hele fijne rijschool! De auto rijd goed en John legt alles goed uit. Ik zat eerst bij een andere rijschool maar dat was 3 keer niks. Ben ontzettend blij dat ik bij hier kon lessen.

 • #32

  joya (vrijdag, 24 juni 2016 18:01)

  Super lessen gehad van John.
  Hij legt alles rustig uit en heeft super veel geduld. Hij komt altijd stipt optijd aan en ja lestijd wordt goed besteed. Tijdens de lessen is er gelukkig ook nog tijd voor een leuk gesprek en een grap.
  Ik heb geen onnodige lessen hoeven volgen en heb in 1x mijn rijbewijs gehaald.
  Echt een aanrader!!

  Enorm bedankt John.

  Groetjes Joya

 • #31

  Joey Nieuwstraten (dinsdag, 17 mei 2016 22:44)

  Ik ben super tevreden over de lessen van John, alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd.
  Er is rust en gezelligheid in de auto en we hebben ook een hoop gelachen.
  Ik had super snel mijn rijbewijs zonder onnodige lessen.
  Ik kan John iedereen aanbevelen.

  John nogmaals super bedankt voor het zo snel halen van mijn rijbewijs.

  Groetjes Joey Nieuwstraten

 • #30

  Wieske (vrijdag, 08 april 2016 09:53)

  Over de lessen van John kan ik alleen maar heel positif zijn. Het waren leuke en leerzame lessen, alles wordt duidelijk en rustig uitgelegd en het was ook nog eens gezellig in de auto! Heel erg bedankt John!

 • #29

  Niels (woensdag, 06 april 2016 18:08)

  Lessen waren erg leerzaam en gezellig. In 1x mijn rijbewijs gehaald. Aanrader!

  Bedankt John!

 • #28

  Dam (dinsdag, 22 maart 2016 09:03)

  Zeer leuke en leerzame lessen gehad bij John. Super!

 • #27

  Maaike (woensdag, 03 februari 2016 19:28)

  De lessen bij John waren altijd leerzaam, duidelijk en vooral heel gezellig. Alles wordt rustig uitgelegd en met veel geduld aan geleerd. Deze methode heeft er zeker voor gezorgd dat ik in één keer geslaagd ben!
  John bedankt voor alle leuke lessen.

 • #26

  Deana (woensdag, 13 januari 2016 19:30)

  Rijden bij John heb ik als erg prettig ervaren! Altijd een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het rijden wat ik erg belangrijk vindt en erg veel geleerd. Ook hield John een formulier bij met wat je die les heb geoefend. Echt een aanrader!!!!
  John, super bedankt voor de leuke en leerzame lessen!!

 • #25

  Stan (dinsdag, 22 december 2015 17:07)

  Het is relax om bij John te lessen. Hij is flexibel met zijn lestijden. Het was leerzaam en er hing altijd een ontspannen sfeer en er wordt altijd de tijd voor je genomen. Ik ben zeer tevreden en raad John Noordermeer zeker aan bij anderen!
  Ik ben ook nog eens in één keer geslaagd!!

 • #24

  Celine (dinsdag, 08 december 2015 18:14)

  Erg leuke en leerzame lessen gehad bij John. Ook had je een goede voorbereiding op het examen. John hield alle lessen goed bij zoals: de lastige plekken waar je al was geweest, de dingen die nog niet zo goed gingen en de bijzondere verichtingen die je had geoefend. Elke week stapte ik weer ontspannen de auto in. Dankzij John in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!!

 • #23

  Koen (maandag, 16 november 2015 09:10)

  Echt een aanrader! De rijlessen waren super! Elke week weer gezellige en leerzame lessen. Hij legt het allemaal duidelijk en rustig uit. Verder heeft hij een formulier waarop hij bijhoudt welke dingen je hebt geoefend, hierdoor krijg je alle aspecten van het rijexamen onder de knie. Tevens was hij erg flexibel qua lestijden. Ik heb hier op een leuke manier mijn rijbewijs gehaald!

 • #22

  ilona (zaterdag, 14 november 2015 18:31)

  ik ben zeer te vreden over de lessen en rij instructeur ik voelde me altijd erg op mijn gemak als er een foutje werd gemaakt geen paniek werd rustig besproken en uitgelegd schaamde me totaal niet om dingen meer als 1 keer te vragen of als ik ergens onzeker over was kon ik dat ook aan geven dan werd daar extra aandacht aanbesteed ik heb de tussentijdse toets ook gedaan en vond dat erg fijn omdat je zo toch een beetje wist wat je kon verwachten met een examen buiten dat ik vrijstelling had voor alle bijzondere verrichtingen was ik ook minder zenuwachtig voor het afrijden ik ben erg blij dat ik me rijbewijs dan ook in 1 keer heb gehaald john bedankt voor de leerzame en gezellige tijd

 • #21

  Danielle (zondag, 19 juli 2015 16:49)

  Ondanks dat ik er van tevoren erg tegen op zat, uiteindelijk heel erge gezellig leuke en leerzame lessen gehad! Ook een tussentijdse toets gedaan waardoor ik een vrijstelling had voor de bijzondere verrichtingen en ik al beter was voorbereid op mijn examen en minder zenuwachtig was. Daardoor in 1 keer geslaagd! John, heel erg bedankt!

 • #20

  Sanne (zondag, 19 juli 2015 15:59)

  De lessen waren erg leerzaam en er hing altijd een ontspannen sfeer, heb erg gelachen om de verhalen die je vertelde! Alles werd goed en duidelijk uitgelegd tijdens de les. Hij hield op een formulier goed bij wat er al geoefend was. Daarnaast kon je altijd aangeven waar je zelf nog mee wilde oefenen. Bedankt John!!

 • #19

  Marianne Zaat (maandag, 06 juli 2015 21:48)

  mijn zoon, twee neven en dochter van een vriendin hebben vlot en goed leren autorijden in een goede sfeer. Nu we een paar jaar verder zijn hebben genoemde personen geen ongelukken gehad en stap ik graag bij ze in de auto. Net belde iemand voor John's nr. Omdat haar dochter rijlessen wil nemen. Kwaliteitsrijschool!!

 • #18

  Maura (dinsdag, 26 mei 2015 20:25)

  Rijles bij John is zeker aan te raden! Zijn lessen waren altijd heel leerzaam en gezellig. John legt alles heel rustig en duidelijk uit, waardoor je het auto rijden snel onder de knie krijgt. John's lessen waren ook nooit saai, elke week had hij wel weer een ander verhaal te vertellen :). Ik ben in 1 keer geslaagd, en dat is zeker aan hem te danken. John, bedankt!!

 • #17

  Linda (vrijdag, 08 mei 2015 13:59)

  De rijlessen van John waren echt super! Er hing altijd een hele gezellige, ontspannen sfeer en hij nam rustig de tijd om jou alles uit te leggen. Door middel van een formulier wat hij bijhield, wist hij precies wat je al geoefend had en wat nog niet. Daarnaast kon je natuurlijk zelf ook aangeven waar je nog mee wilde oefenen. John was heel flexibel qua lestijden en hij was altijd op tijd. Ik heb op een hele leuke manier mijn rijbewijs gehaald. Bedankt John!!

 • #16

  Debora (donderdag, 07 mei 2015 21:30)

  Echt een topper! Heb heel veel geleerd en ik heb me altijd heel erg op me gemak gevoeld. Altijd super gezellige sfeer en altijd in voor een gezellig praatje! Kon zoveel vragen als ik wil ben dan ook in 1 keer geslaagd voor mn auto theorie en voor mijn praktijk examen! Nogmaals heel erg bedankt John, deze rijschool is echt een aanrader!!

 • #15

  Johan (woensdag, 01 april 2015 15:52)

  Bedankt voor uw lessen die u gaf aan mijn zoon!

 • #14

  Paul (vrijdag, 27 maart 2015 17:47)

  Ik heb altijd veel pleizier gehad tijdens het rijden in les auto met John. Heel veel goede dingen geleerd. Echt een top rijschooL John!

 • #13

  Esmee (zaterdag, 03 januari 2015 22:03)

  John is een fijne leermeester, gezellige lessen gehad maar vooral heel leerzaam. John neemt de tijd, je krijgt de lessen die jij nodig hebt. Ik kan met trots vertellen dat het gelukt is om me rijbewijs in 1keer te halen!

 • #12

  jeffrey (zondag, 28 december 2014 13:30)

  goede rijschool. legt de dingen die je fout doet goed uit.
  vraagt hem pas aan als je zeker weet dat je het kan.
  een echte aanrader.
  Bedankt John.

 • #11

  Demi (woensdag, 10 december 2014 16:24)

  Echt een aanrader! Met John was er altijd een onstspannen sfeer in de auto. Met veel geduld en aandacht voor je. Hij is altijd op tijd. Op een leuke manier mijn rijbewijs behaalt. Bedankt John!

 • #10

  Manouk (dinsdag, 09 december 2014 22:05)

  Echt een topper! Eerst een andere rijschool gehad, drie keer gezakt, bij John lukte het in 1 keer. Heel ontspannen lessen en afrijden, ik heb nog veel van hem geleerd! Onwijs bedankt John!!!

 • #9

  Henk (zondag, 14 september 2014 00:45)

  Leuke website hoor!

 • #8

  Irene (woensdag, 30 juli 2014)

  Eerst bij een andere rijschool gelest, maar daar was ik niet tevreden. Zocht een no-nonsense rijinstructeur en ik moet zeggen dat ik die in John wel gevonden heb. Geen eindeloze uitleg buiten de auto en vooral veel communicatie over het verkeer en daarbij ook altijd op tijd om je op te halen. John is een altijd rustige, aardige man die je met veel geduld les geeft. Daarbij is het ook nog erg gezellig in de auto. Voor mij was rijles eerst iets waar ik tegenop zag, maar bij John ging ik er naar uitkijken.

  John, bedankt voor je wijze lessen en wat ben ik ontzettend blij dat ik vorige week [op mijn 51e] nog mijn rijbewijs heb gehaald:) Bedankt voor alles!! Groetjes, Irene

 • #7

  Sten (zondag, 06 juli 2014 16:50)

  De sfeer in de auto was altijd goed en John heeft me goed geholpen met de dingen die ik wat moeilijker vond.
  Gelukkig ben ik de tweede keer geslaagd.

  Top rijschool, bedankt voor de lessen John!

 • #6

  yndi (zaterdag, 09 maart 2013 20:43)

  Ik vond het in het begin niet zo makkelijk dat autorijden,moet overal tegelijk op letten,maar toch tweede keer GESLAAGD THANKS UNCLE JOHN

 • #5

  zoe (zaterdag, 09 maart 2013 20:39)

  Het waren altijd weer gezellige lessen en leerzaam ,en in een keer geslaagd toppie,

  Bedankt Zoe

 • #4

  Roy (zaterdag, 15 december 2012 15:17)

  Persoonlijke flexibele rijschool! In 1x geslaagd voor het motorrijbewijs. John bedankt!

 • #3

  Lucy (vrijdag, 07 december 2012 17:11)

  Hele fijne rijleraar, prettig en relaxed.
  Heb in een korte tijd heel goed auto leren rijden en in één keer geslaagd.
  Neem hier rijles!
  Bedankt John, voor de goede zorgen!!!

 • #2

  jim (woensdag, 21 november 2012 22:36)

  Goed opgeleid, snel het rijbewijs kunnen halen. Bedankt :)

 • #1

  Menno (woensdag, 21 november 2012 13:14)

  Alle examens in één keer gehaald :D
  Top rijschool..!!
  Bedankt John!

Commentaren: 42
 • #42

  Martijn (zaterdag, 19 augustus 2017 10:04)

  Flexibel, goede en duidelijke uitleg en bovendien altijd gezellige lessen. Zeker aan te raden. Bedankt voor alles John!

 • #41

  Nikki (donderdag, 22 juni 2017 19:05)

  De lessen van John waren erg fijn en gezellig. John is iemand die echt veel geduld heeft en alles rustig aan je uitlegt. Hij neemt echt de tijd voor je en oefent net zo lang door tot dat je het goed kan. Hij is erg betrokken en stemt zijn rijles af op hetgeen waar jij vooral nog mee moet oefenen en behoefte aan hebt. Ik voelde mij altijd erg op mijn gemak bij John. John, ik wil je heel erg bedanken voor de leuke lessen en natuurlijk dat ik in één keer mijn rijbewijs gehaald heb!

  Groetjes Nikki

 • #40

  Lauren (vrijdag, 09 juni 2017 20:20)

  Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald. Dankzij John super goede voorbereiding gehad! Route tijdens examen al meerdere malen geoefend tijdens de lessen. Flexibele lestijden en vooral zeer leerzaam. Bedankt voor de leuke tijden!!

 • #39

  Quinty (zaterdag, 13 mei 2017 12:58)

  Afgelopen donderdag in een keer mijn rijbewijs behaald dankzij John! Overal waar ik tijdens mijn examen ben geweest, ben ik tijdens de lessen ook al meerdere keren geweest. Hij weet waar de examinatoren veel rijden, en zo kan je je nog beter voorbereiden op het examen. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en herhaalt veel zodat het goed blijft hangen. De dingen die je moeilijk vind worden uiteraard extra behandeld tot je het goed onder de knie hebt. Verder heb ik altijd met plezier m'n rijlessen gereden mede dankzij de gezelligheid.

  Bedankt voor alles John!

  Groetjes Quinty

 • #38

  Farah (donderdag, 15 december 2016 21:21)

  John is een super fijne en gezellige rijinstructeur, waarnaast je je goed voelt achter het stuur. Hij neemt de tijd met je en is erg geduldig. Ik voelde me altijd zelfverzekerd en veilig naast John.

  Nog heel erg bedankt voor de leuke lessen John!

 • #37

  Ilse (donderdag, 17 november 2016 17:26)

  John is een hele fijne,gezellige en leuke rijinstructeur! Hij neemt de tijd voor je vragen en ik voelde me altijd erg serieus genomen door hem. Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald en dat komt echt door zijn goede lessen! Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen!

  Enorm bedankt John

  Groetjes Ilse

 • #36

  Michael de Zeeuw (donderdag, 10 november 2016 19:08)

  John is een instructeur die de tijd neemt om dingen te leren die voor jouw heel moeilijk zijn. hij blijft rustig en probeert ze steeds te herhalen. als je het niet snapt dan legt die het rustig uit. hiernaast heb ik zelf faalangst en John weet precies hoe die mij daar mee moest helpen!

  Ik wil John enorm bedanken voor de leerzame lessen.

  Bedankt John!

 • #35

  Noureddine Bahit (maandag, 17 oktober 2016 16:58)

  Ik heb in een korte tijd mijm rijbewijs gehaald, dat komt door dat heel veel van John heb geleerd. Zijn rijlessen waren erg leerzaam en gezellig. Bij John haal je snel je rijbewijs!

  Bedankt John!

 • #34

  Laurens van der Aa (maandag, 05 september 2016 13:29)

  John heeft veel ervaring als rijleraar en weet daarom de perfecte plekken om te oefenen. Heb de rijlessen altijd erg leuk gevonden want hij legt alles goed uit en omdat we een hoop hebben gelachen. Vond 't bijna jammer dat ik na een keer was geslaagd!

 • #33

  Alex de Graaf (zaterdag, 02 juli 2016 14:18)

  Een hele fijne rijschool! De auto rijd goed en John legt alles goed uit. Ik zat eerst bij een andere rijschool maar dat was 3 keer niks. Ben ontzettend blij dat ik bij hier kon lessen.

 • #32

  joya (vrijdag, 24 juni 2016 18:01)

  Super lessen gehad van John.
  Hij legt alles rustig uit en heeft super veel geduld. Hij komt altijd stipt optijd aan en ja lestijd wordt goed besteed. Tijdens de lessen is er gelukkig ook nog tijd voor een leuk gesprek en een grap.
  Ik heb geen onnodige lessen hoeven volgen en heb in 1x mijn rijbewijs gehaald.
  Echt een aanrader!!

  Enorm bedankt John.

  Groetjes Joya

 • #31

  Joey Nieuwstraten (dinsdag, 17 mei 2016 22:44)

  Ik ben super tevreden over de lessen van John, alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd.
  Er is rust en gezelligheid in de auto en we hebben ook een hoop gelachen.
  Ik had super snel mijn rijbewijs zonder onnodige lessen.
  Ik kan John iedereen aanbevelen.

  John nogmaals super bedankt voor het zo snel halen van mijn rijbewijs.

  Groetjes Joey Nieuwstraten

 • #30

  Wieske (vrijdag, 08 april 2016 09:53)

  Over de lessen van John kan ik alleen maar heel positif zijn. Het waren leuke en leerzame lessen, alles wordt duidelijk en rustig uitgelegd en het was ook nog eens gezellig in de auto! Heel erg bedankt John!

 • #29

  Niels (woensdag, 06 april 2016 18:08)

  Lessen waren erg leerzaam en gezellig. In 1x mijn rijbewijs gehaald. Aanrader!

  Bedankt John!

 • #28

  Dam (dinsdag, 22 maart 2016 09:03)

  Zeer leuke en leerzame lessen gehad bij John. Super!

 • #27

  Maaike (woensdag, 03 februari 2016 19:28)

  De lessen bij John waren altijd leerzaam, duidelijk en vooral heel gezellig. Alles wordt rustig uitgelegd en met veel geduld aan geleerd. Deze methode heeft er zeker voor gezorgd dat ik in één keer geslaagd ben!
  John bedankt voor alle leuke lessen.

 • #26

  Deana (woensdag, 13 januari 2016 19:30)

  Rijden bij John heb ik als erg prettig ervaren! Altijd een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het rijden wat ik erg belangrijk vindt en erg veel geleerd. Ook hield John een formulier bij met wat je die les heb geoefend. Echt een aanrader!!!!
  John, super bedankt voor de leuke en leerzame lessen!!

 • #25

  Stan (dinsdag, 22 december 2015 17:07)

  Het is relax om bij John te lessen. Hij is flexibel met zijn lestijden. Het was leerzaam en er hing altijd een ontspannen sfeer en er wordt altijd de tijd voor je genomen. Ik ben zeer tevreden en raad John Noordermeer zeker aan bij anderen!
  Ik ben ook nog eens in één keer geslaagd!!

 • #24

  Celine (dinsdag, 08 december 2015 18:14)

  Erg leuke en leerzame lessen gehad bij John. Ook had je een goede voorbereiding op het examen. John hield alle lessen goed bij zoals: de lastige plekken waar je al was geweest, de dingen die nog niet zo goed gingen en de bijzondere verichtingen die je had geoefend. Elke week stapte ik weer ontspannen de auto in. Dankzij John in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!!

 • #23

  Koen (maandag, 16 november 2015 09:10)

  Echt een aanrader! De rijlessen waren super! Elke week weer gezellige en leerzame lessen. Hij legt het allemaal duidelijk en rustig uit. Verder heeft hij een formulier waarop hij bijhoudt welke dingen je hebt geoefend, hierdoor krijg je alle aspecten van het rijexamen onder de knie. Tevens was hij erg flexibel qua lestijden. Ik heb hier op een leuke manier mijn rijbewijs gehaald!

 • #22

  ilona (zaterdag, 14 november 2015 18:31)

  ik ben zeer te vreden over de lessen en rij instructeur ik voelde me altijd erg op mijn gemak als er een foutje werd gemaakt geen paniek werd rustig besproken en uitgelegd schaamde me totaal niet om dingen meer als 1 keer te vragen of als ik ergens onzeker over was kon ik dat ook aan geven dan werd daar extra aandacht aanbesteed ik heb de tussentijdse toets ook gedaan en vond dat erg fijn omdat je zo toch een beetje wist wat je kon verwachten met een examen buiten dat ik vrijstelling had voor alle bijzondere verrichtingen was ik ook minder zenuwachtig voor het afrijden ik ben erg blij dat ik me rijbewijs dan ook in 1 keer heb gehaald john bedankt voor de leerzame en gezellige tijd

 • #21

  Danielle (zondag, 19 juli 2015 16:49)

  Ondanks dat ik er van tevoren erg tegen op zat, uiteindelijk heel erge gezellig leuke en leerzame lessen gehad! Ook een tussentijdse toets gedaan waardoor ik een vrijstelling had voor de bijzondere verrichtingen en ik al beter was voorbereid op mijn examen en minder zenuwachtig was. Daardoor in 1 keer geslaagd! John, heel erg bedankt!

 • #20

  Sanne (zondag, 19 juli 2015 15:59)

  De lessen waren erg leerzaam en er hing altijd een ontspannen sfeer, heb erg gelachen om de verhalen die je vertelde! Alles werd goed en duidelijk uitgelegd tijdens de les. Hij hield op een formulier goed bij wat er al geoefend was. Daarnaast kon je altijd aangeven waar je zelf nog mee wilde oefenen. Bedankt John!!

 • #19

  Marianne Zaat (maandag, 06 juli 2015 21:48)

  mijn zoon, twee neven en dochter van een vriendin hebben vlot en goed leren autorijden in een goede sfeer. Nu we een paar jaar verder zijn hebben genoemde personen geen ongelukken gehad en stap ik graag bij ze in de auto. Net belde iemand voor John's nr. Omdat haar dochter rijlessen wil nemen. Kwaliteitsrijschool!!

 • #18

  Maura (dinsdag, 26 mei 2015 20:25)

  Rijles bij John is zeker aan te raden! Zijn lessen waren altijd heel leerzaam en gezellig. John legt alles heel rustig en duidelijk uit, waardoor je het auto rijden snel onder de knie krijgt. John's lessen waren ook nooit saai, elke week had hij wel weer een ander verhaal te vertellen :). Ik ben in 1 keer geslaagd, en dat is zeker aan hem te danken. John, bedankt!!

 • #17

  Linda (vrijdag, 08 mei 2015 13:59)

  De rijlessen van John waren echt super! Er hing altijd een hele gezellige, ontspannen sfeer en hij nam rustig de tijd om jou alles uit te leggen. Door middel van een formulier wat hij bijhield, wist hij precies wat je al geoefend had en wat nog niet. Daarnaast kon je natuurlijk zelf ook aangeven waar je nog mee wilde oefenen. John was heel flexibel qua lestijden en hij was altijd op tijd. Ik heb op een hele leuke manier mijn rijbewijs gehaald. Bedankt John!!

 • #16

  Debora (donderdag, 07 mei 2015 21:30)

  Echt een topper! Heb heel veel geleerd en ik heb me altijd heel erg op me gemak gevoeld. Altijd super gezellige sfeer en altijd in voor een gezellig praatje! Kon zoveel vragen als ik wil ben dan ook in 1 keer geslaagd voor mn auto theorie en voor mijn praktijk examen! Nogmaals heel erg bedankt John, deze rijschool is echt een aanrader!!

 • #15

  Johan (woensdag, 01 april 2015 15:52)

  Bedankt voor uw lessen die u gaf aan mijn zoon!

 • #14

  Paul (vrijdag, 27 maart 2015 17:47)

  Ik heb altijd veel pleizier gehad tijdens het rijden in les auto met John. Heel veel goede dingen geleerd. Echt een top rijschooL John!

 • #13

  Esmee (zaterdag, 03 januari 2015 22:03)

  John is een fijne leermeester, gezellige lessen gehad maar vooral heel leerzaam. John neemt de tijd, je krijgt de lessen die jij nodig hebt. Ik kan met trots vertellen dat het gelukt is om me rijbewijs in 1keer te halen!

 • #12

  jeffrey (zondag, 28 december 2014 13:30)

  goede rijschool. legt de dingen die je fout doet goed uit.
  vraagt hem pas aan als je zeker weet dat je het kan.
  een echte aanrader.
  Bedankt John.

 • #11

  Demi (woensdag, 10 december 2014 16:24)

  Echt een aanrader! Met John was er altijd een onstspannen sfeer in de auto. Met veel geduld en aandacht voor je. Hij is altijd op tijd. Op een leuke manier mijn rijbewijs behaalt. Bedankt John!

 • #10

  Manouk (dinsdag, 09 december 2014 22:05)

  Echt een topper! Eerst een andere rijschool gehad, drie keer gezakt, bij John lukte het in 1 keer. Heel ontspannen lessen en afrijden, ik heb nog veel van hem geleerd! Onwijs bedankt John!!!

 • #9

  Henk (zondag, 14 september 2014 00:45)

  Leuke website hoor!

 • #8

  Irene (woensdag, 30 juli 2014)

  Eerst bij een andere rijschool gelest, maar daar was ik niet tevreden. Zocht een no-nonsense rijinstructeur en ik moet zeggen dat ik die in John wel gevonden heb. Geen eindeloze uitleg buiten de auto en vooral veel communicatie over het verkeer en daarbij ook altijd op tijd om je op te halen. John is een altijd rustige, aardige man die je met veel geduld les geeft. Daarbij is het ook nog erg gezellig in de auto. Voor mij was rijles eerst iets waar ik tegenop zag, maar bij John ging ik er naar uitkijken.

  John, bedankt voor je wijze lessen en wat ben ik ontzettend blij dat ik vorige week [op mijn 51e] nog mijn rijbewijs heb gehaald:) Bedankt voor alles!! Groetjes, Irene

 • #7

  Sten (zondag, 06 juli 2014 16:50)

  De sfeer in de auto was altijd goed en John heeft me goed geholpen met de dingen die ik wat moeilijker vond.
  Gelukkig ben ik de tweede keer geslaagd.

  Top rijschool, bedankt voor de lessen John!

 • #6

  yndi (zaterdag, 09 maart 2013 20:43)

  Ik vond het in het begin niet zo makkelijk dat autorijden,moet overal tegelijk op letten,maar toch tweede keer GESLAAGD THANKS UNCLE JOHN

 • #5

  zoe (zaterdag, 09 maart 2013 20:39)

  Het waren altijd weer gezellige lessen en leerzaam ,en in een keer geslaagd toppie,

  Bedankt Zoe

 • #4

  Roy (zaterdag, 15 december 2012 15:17)

  Persoonlijke flexibele rijschool! In 1x geslaagd voor het motorrijbewijs. John bedankt!

 • #3

  Lucy (vrijdag, 07 december 2012 17:11)

  Hele fijne rijleraar, prettig en relaxed.
  Heb in een korte tijd heel goed auto leren rijden en in één keer geslaagd.
  Neem hier rijles!
  Bedankt John, voor de goede zorgen!!!

 • #2

  jim (woensdag, 21 november 2012 22:36)

  Goed opgeleid, snel het rijbewijs kunnen halen. Bedankt :)

 • #1

  Menno (woensdag, 21 november 2012 13:14)

  Alle examens in één keer gehaald :D
  Top rijschool..!!
  Bedankt John!

Commentaren: 41
 • #41

  Nikki (donderdag, 22 juni 2017 19:05)

  De lessen van John waren erg fijn en gezellig. John is iemand die echt veel geduld heeft en alles rustig aan je uitlegt. Hij neemt echt de tijd voor je en oefent net zo lang door tot dat je het goed kan. Hij is erg betrokken en stemt zijn rijles af op hetgeen waar jij vooral nog mee moet oefenen en behoefte aan hebt. Ik voelde mij altijd erg op mijn gemak bij John. John, ik wil je heel erg bedanken voor de leuke lessen en natuurlijk dat ik in één keer mijn rijbewijs gehaald heb!

  Groetjes Nikki

 • #40

  Lauren (vrijdag, 09 juni 2017 20:20)

  Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald. Dankzij John super goede voorbereiding gehad! Route tijdens examen al meerdere malen geoefend tijdens de lessen. Flexibele lestijden en vooral zeer leerzaam. Bedankt voor de leuke tijden!!

 • #39

  Quinty (zaterdag, 13 mei 2017 12:58)

  Afgelopen donderdag in een keer mijn rijbewijs behaald dankzij John! Overal waar ik tijdens mijn examen ben geweest, ben ik tijdens de lessen ook al meerdere keren geweest. Hij weet waar de examinatoren veel rijden, en zo kan je je nog beter voorbereiden op het examen. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en herhaalt veel zodat het goed blijft hangen. De dingen die je moeilijk vind worden uiteraard extra behandeld tot je het goed onder de knie hebt. Verder heb ik altijd met plezier m'n rijlessen gereden mede dankzij de gezelligheid.

  Bedankt voor alles John!

  Groetjes Quinty

 • #38

  Farah (donderdag, 15 december 2016 21:21)

  John is een super fijne en gezellige rijinstructeur, waarnaast je je goed voelt achter het stuur. Hij neemt de tijd met je en is erg geduldig. Ik voelde me altijd zelfverzekerd en veilig naast John.

  Nog heel erg bedankt voor de leuke lessen John!

 • #37

  Ilse (donderdag, 17 november 2016 17:26)

  John is een hele fijne,gezellige en leuke rijinstructeur! Hij neemt de tijd voor je vragen en ik voelde me altijd erg serieus genomen door hem. Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald en dat komt echt door zijn goede lessen! Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen!

  Enorm bedankt John

  Groetjes Ilse

 • #36

  Michael de Zeeuw (donderdag, 10 november 2016 19:08)

  John is een instructeur die de tijd neemt om dingen te leren die voor jouw heel moeilijk zijn. hij blijft rustig en probeert ze steeds te herhalen. als je het niet snapt dan legt die het rustig uit. hiernaast heb ik zelf faalangst en John weet precies hoe die mij daar mee moest helpen!

  Ik wil John enorm bedanken voor de leerzame lessen.

  Bedankt John!

 • #35

  Noureddine Bahit (maandag, 17 oktober 2016 16:58)

  Ik heb in een korte tijd mijm rijbewijs gehaald, dat komt door dat heel veel van John heb geleerd. Zijn rijlessen waren erg leerzaam en gezellig. Bij John haal je snel je rijbewijs!

  Bedankt John!

 • #34

  Laurens van der Aa (maandag, 05 september 2016 13:29)

  John heeft veel ervaring als rijleraar en weet daarom de perfecte plekken om te oefenen. Heb de rijlessen altijd erg leuk gevonden want hij legt alles goed uit en omdat we een hoop hebben gelachen. Vond 't bijna jammer dat ik na een keer was geslaagd!

 • #33

  Alex de Graaf (zaterdag, 02 juli 2016 14:18)

  Een hele fijne rijschool! De auto rijd goed en John legt alles goed uit. Ik zat eerst bij een andere rijschool maar dat was 3 keer niks. Ben ontzettend blij dat ik bij hier kon lessen.

 • #32

  joya (vrijdag, 24 juni 2016 18:01)

  Super lessen gehad van John.
  Hij legt alles rustig uit en heeft super veel geduld. Hij komt altijd stipt optijd aan en ja lestijd wordt goed besteed. Tijdens de lessen is er gelukkig ook nog tijd voor een leuk gesprek en een grap.
  Ik heb geen onnodige lessen hoeven volgen en heb in 1x mijn rijbewijs gehaald.
  Echt een aanrader!!

  Enorm bedankt John.

  Groetjes Joya

 • #31

  Joey Nieuwstraten (dinsdag, 17 mei 2016 22:44)

  Ik ben super tevreden over de lessen van John, alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd.
  Er is rust en gezelligheid in de auto en we hebben ook een hoop gelachen.
  Ik had super snel mijn rijbewijs zonder onnodige lessen.
  Ik kan John iedereen aanbevelen.

  John nogmaals super bedankt voor het zo snel halen van mijn rijbewijs.

  Groetjes Joey Nieuwstraten

 • #30

  Wieske (vrijdag, 08 april 2016 09:53)

  Over de lessen van John kan ik alleen maar heel positif zijn. Het waren leuke en leerzame lessen, alles wordt duidelijk en rustig uitgelegd en het was ook nog eens gezellig in de auto! Heel erg bedankt John!

 • #29

  Niels (woensdag, 06 april 2016 18:08)

  Lessen waren erg leerzaam en gezellig. In 1x mijn rijbewijs gehaald. Aanrader!

  Bedankt John!

 • #28

  Dam (dinsdag, 22 maart 2016 09:03)

  Zeer leuke en leerzame lessen gehad bij John. Super!

 • #27

  Maaike (woensdag, 03 februari 2016 19:28)

  De lessen bij John waren altijd leerzaam, duidelijk en vooral heel gezellig. Alles wordt rustig uitgelegd en met veel geduld aan geleerd. Deze methode heeft er zeker voor gezorgd dat ik in één keer geslaagd ben!
  John bedankt voor alle leuke lessen.

 • #26

  Deana (woensdag, 13 januari 2016 19:30)

  Rijden bij John heb ik als erg prettig ervaren! Altijd een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het rijden wat ik erg belangrijk vindt en erg veel geleerd. Ook hield John een formulier bij met wat je die les heb geoefend. Echt een aanrader!!!!
  John, super bedankt voor de leuke en leerzame lessen!!

 • #25

  Stan (dinsdag, 22 december 2015 17:07)

  Het is relax om bij John te lessen. Hij is flexibel met zijn lestijden. Het was leerzaam en er hing altijd een ontspannen sfeer en er wordt altijd de tijd voor je genomen. Ik ben zeer tevreden en raad John Noordermeer zeker aan bij anderen!
  Ik ben ook nog eens in één keer geslaagd!!

 • #24

  Celine (dinsdag, 08 december 2015 18:14)

  Erg leuke en leerzame lessen gehad bij John. Ook had je een goede voorbereiding op het examen. John hield alle lessen goed bij zoals: de lastige plekken waar je al was geweest, de dingen die nog niet zo goed gingen en de bijzondere verichtingen die je had geoefend. Elke week stapte ik weer ontspannen de auto in. Dankzij John in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!!

 • #23

  Koen (maandag, 16 november 2015 09:10)

  Echt een aanrader! De rijlessen waren super! Elke week weer gezellige en leerzame lessen. Hij legt het allemaal duidelijk en rustig uit. Verder heeft hij een formulier waarop hij bijhoudt welke dingen je hebt geoefend, hierdoor krijg je alle aspecten van het rijexamen onder de knie. Tevens was hij erg flexibel qua lestijden. Ik heb hier op een leuke manier mijn rijbewijs gehaald!

 • #22

  ilona (zaterdag, 14 november 2015 18:31)

  ik ben zeer te vreden over de lessen en rij instructeur ik voelde me altijd erg op mijn gemak als er een foutje werd gemaakt geen paniek werd rustig besproken en uitgelegd schaamde me totaal niet om dingen meer als 1 keer te vragen of als ik ergens onzeker over was kon ik dat ook aan geven dan werd daar extra aandacht aanbesteed ik heb de tussentijdse toets ook gedaan en vond dat erg fijn omdat je zo toch een beetje wist wat je kon verwachten met een examen buiten dat ik vrijstelling had voor alle bijzondere verrichtingen was ik ook minder zenuwachtig voor het afrijden ik ben erg blij dat ik me rijbewijs dan ook in 1 keer heb gehaald john bedankt voor de leerzame en gezellige tijd

 • #21

  Danielle (zondag, 19 juli 2015 16:49)

  Ondanks dat ik er van tevoren erg tegen op zat, uiteindelijk heel erge gezellig leuke en leerzame lessen gehad! Ook een tussentijdse toets gedaan waardoor ik een vrijstelling had voor de bijzondere verrichtingen en ik al beter was voorbereid op mijn examen en minder zenuwachtig was. Daardoor in 1 keer geslaagd! John, heel erg bedankt!

 • #20

  Sanne (zondag, 19 juli 2015 15:59)

  De lessen waren erg leerzaam en er hing altijd een ontspannen sfeer, heb erg gelachen om de verhalen die je vertelde! Alles werd goed en duidelijk uitgelegd tijdens de les. Hij hield op een formulier goed bij wat er al geoefend was. Daarnaast kon je altijd aangeven waar je zelf nog mee wilde oefenen. Bedankt John!!

 • #19

  Marianne Zaat (maandag, 06 juli 2015 21:48)

  mijn zoon, twee neven en dochter van een vriendin hebben vlot en goed leren autorijden in een goede sfeer. Nu we een paar jaar verder zijn hebben genoemde personen geen ongelukken gehad en stap ik graag bij ze in de auto. Net belde iemand voor John's nr. Omdat haar dochter rijlessen wil nemen. Kwaliteitsrijschool!!

 • #18

  Maura (dinsdag, 26 mei 2015 20:25)

  Rijles bij John is zeker aan te raden! Zijn lessen waren altijd heel leerzaam en gezellig. John legt alles heel rustig en duidelijk uit, waardoor je het auto rijden snel onder de knie krijgt. John's lessen waren ook nooit saai, elke week had hij wel weer een ander verhaal te vertellen :). Ik ben in 1 keer geslaagd, en dat is zeker aan hem te danken. John, bedankt!!

 • #17

  Linda (vrijdag, 08 mei 2015 13:59)

  De rijlessen van John waren echt super! Er hing altijd een hele gezellige, ontspannen sfeer en hij nam rustig de tijd om jou alles uit te leggen. Door middel van een formulier wat hij bijhield, wist hij precies wat je al geoefend had en wat nog niet. Daarnaast kon je natuurlijk zelf ook aangeven waar je nog mee wilde oefenen. John was heel flexibel qua lestijden en hij was altijd op tijd. Ik heb op een hele leuke manier mijn rijbewijs gehaald. Bedankt John!!

 • #16

  Debora (donderdag, 07 mei 2015 21:30)

  Echt een topper! Heb heel veel geleerd en ik heb me altijd heel erg op me gemak gevoeld. Altijd super gezellige sfeer en altijd in voor een gezellig praatje! Kon zoveel vragen als ik wil ben dan ook in 1 keer geslaagd voor mn auto theorie en voor mijn praktijk examen! Nogmaals heel erg bedankt John, deze rijschool is echt een aanrader!!

 • #15

  Johan (woensdag, 01 april 2015 15:52)

  Bedankt voor uw lessen die u gaf aan mijn zoon!

 • #14

  Paul (vrijdag, 27 maart 2015 17:47)

  Ik heb altijd veel pleizier gehad tijdens het rijden in les auto met John. Heel veel goede dingen geleerd. Echt een top rijschooL John!

 • #13

  Esmee (zaterdag, 03 januari 2015 22:03)

  John is een fijne leermeester, gezellige lessen gehad maar vooral heel leerzaam. John neemt de tijd, je krijgt de lessen die jij nodig hebt. Ik kan met trots vertellen dat het gelukt is om me rijbewijs in 1keer te halen!

 • #12

  jeffrey (zondag, 28 december 2014 13:30)

  goede rijschool. legt de dingen die je fout doet goed uit.
  vraagt hem pas aan als je zeker weet dat je het kan.
  een echte aanrader.
  Bedankt John.

 • #11

  Demi (woensdag, 10 december 2014 16:24)

  Echt een aanrader! Met John was er altijd een onstspannen sfeer in de auto. Met veel geduld en aandacht voor je. Hij is altijd op tijd. Op een leuke manier mijn rijbewijs behaalt. Bedankt John!

 • #10

  Manouk (dinsdag, 09 december 2014 22:05)

  Echt een topper! Eerst een andere rijschool gehad, drie keer gezakt, bij John lukte het in 1 keer. Heel ontspannen lessen en afrijden, ik heb nog veel van hem geleerd! Onwijs bedankt John!!!

 • #9

  Henk (zondag, 14 september 2014 00:45)

  Leuke website hoor!

 • #8

  Irene (woensdag, 30 juli 2014)

  Eerst bij een andere rijschool gelest, maar daar was ik niet tevreden. Zocht een no-nonsense rijinstructeur en ik moet zeggen dat ik die in John wel gevonden heb. Geen eindeloze uitleg buiten de auto en vooral veel communicatie over het verkeer en daarbij ook altijd op tijd om je op te halen. John is een altijd rustige, aardige man die je met veel geduld les geeft. Daarbij is het ook nog erg gezellig in de auto. Voor mij was rijles eerst iets waar ik tegenop zag, maar bij John ging ik er naar uitkijken.

  John, bedankt voor je wijze lessen en wat ben ik ontzettend blij dat ik vorige week [op mijn 51e] nog mijn rijbewijs heb gehaald:) Bedankt voor alles!! Groetjes, Irene

 • #7

  Sten (zondag, 06 juli 2014 16:50)

  De sfeer in de auto was altijd goed en John heeft me goed geholpen met de dingen die ik wat moeilijker vond.
  Gelukkig ben ik de tweede keer geslaagd.

  Top rijschool, bedankt voor de lessen John!

 • #6

  yndi (zaterdag, 09 maart 2013 20:43)

  Ik vond het in het begin niet zo makkelijk dat autorijden,moet overal tegelijk op letten,maar toch tweede keer GESLAAGD THANKS UNCLE JOHN

 • #5

  zoe (zaterdag, 09 maart 2013 20:39)

  Het waren altijd weer gezellige lessen en leerzaam ,en in een keer geslaagd toppie,

  Bedankt Zoe

 • #4

  Roy (zaterdag, 15 december 2012 15:17)

  Persoonlijke flexibele rijschool! In 1x geslaagd voor het motorrijbewijs. John bedankt!

 • #3

  Lucy (vrijdag, 07 december 2012 17:11)

  Hele fijne rijleraar, prettig en relaxed.
  Heb in een korte tijd heel goed auto leren rijden en in één keer geslaagd.
  Neem hier rijles!
  Bedankt John, voor de goede zorgen!!!

 • #2

  jim (woensdag, 21 november 2012 22:36)

  Goed opgeleid, snel het rijbewijs kunnen halen. Bedankt :)

 • #1

  Menno (woensdag, 21 november 2012 13:14)

  Alle examens in één keer gehaald :D
  Top rijschool..!!
  Bedankt John!

Commentaren: 41
 • #41

  Nikki (donderdag, 22 juni 2017 19:05)

  De lessen van John waren erg fijn en gezellig. John is iemand die echt veel geduld heeft en alles rustig aan je uitlegt. Hij neemt echt de tijd voor je en oefent net zo lang door tot dat je het goed kan. Hij is erg betrokken en stemt zijn rijles af op hetgeen waar jij vooral nog mee moet oefenen en behoefte aan hebt. Ik voelde mij altijd erg op mijn gemak bij John. John, ik wil je heel erg bedanken voor de leuke lessen en natuurlijk dat ik in één keer mijn rijbewijs gehaald heb!

  Groetjes Nikki

 • #40

  Lauren (vrijdag, 09 juni 2017 20:20)

  Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald. Dankzij John super goede voorbereiding gehad! Route tijdens examen al meerdere malen geoefend tijdens de lessen. Flexibele lestijden en vooral zeer leerzaam. Bedankt voor de leuke tijden!!

 • #39

  Quinty (zaterdag, 13 mei 2017 12:58)

  Afgelopen donderdag in een keer mijn rijbewijs behaald dankzij John! Overal waar ik tijdens mijn examen ben geweest, ben ik tijdens de lessen ook al meerdere keren geweest. Hij weet waar de examinatoren veel rijden, en zo kan je je nog beter voorbereiden op het examen. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en herhaalt veel zodat het goed blijft hangen. De dingen die je moeilijk vind worden uiteraard extra behandeld tot je het goed onder de knie hebt. Verder heb ik altijd met plezier m'n rijlessen gereden mede dankzij de gezelligheid.

  Bedankt voor alles John!

  Groetjes Quinty

 • #38

  Farah (donderdag, 15 december 2016 21:21)

  John is een super fijne en gezellige rijinstructeur, waarnaast je je goed voelt achter het stuur. Hij neemt de tijd met je en is erg geduldig. Ik voelde me altijd zelfverzekerd en veilig naast John.

  Nog heel erg bedankt voor de leuke lessen John!

 • #37

  Ilse (donderdag, 17 november 2016 17:26)

  John is een hele fijne,gezellige en leuke rijinstructeur! Hij neemt de tijd voor je vragen en ik voelde me altijd erg serieus genomen door hem. Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald en dat komt echt door zijn goede lessen! Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen!

  Enorm bedankt John

  Groetjes Ilse

 • #36

  Michael de Zeeuw (donderdag, 10 november 2016 19:08)

  John is een instructeur die de tijd neemt om dingen te leren die voor jouw heel moeilijk zijn. hij blijft rustig en probeert ze steeds te herhalen. als je het niet snapt dan legt die het rustig uit. hiernaast heb ik zelf faalangst en John weet precies hoe die mij daar mee moest helpen!

  Ik wil John enorm bedanken voor de leerzame lessen.

  Bedankt John!

 • #35

  Noureddine Bahit (maandag, 17 oktober 2016 16:58)

  Ik heb in een korte tijd mijm rijbewijs gehaald, dat komt door dat heel veel van John heb geleerd. Zijn rijlessen waren erg leerzaam en gezellig. Bij John haal je snel je rijbewijs!

  Bedankt John!

 • #34

  Laurens van der Aa (maandag, 05 september 2016 13:29)

  John heeft veel ervaring als rijleraar en weet daarom de perfecte plekken om te oefenen. Heb de rijlessen altijd erg leuk gevonden want hij legt alles goed uit en omdat we een hoop hebben gelachen. Vond 't bijna jammer dat ik na een keer was geslaagd!

 • #33

  Alex de Graaf (zaterdag, 02 juli 2016 14:18)

  Een hele fijne rijschool! De auto rijd goed en John legt alles goed uit. Ik zat eerst bij een andere rijschool maar dat was 3 keer niks. Ben ontzettend blij dat ik bij hier kon lessen.

 • #32

  joya (vrijdag, 24 juni 2016 18:01)

  Super lessen gehad van John.
  Hij legt alles rustig uit en heeft super veel geduld. Hij komt altijd stipt optijd aan en ja lestijd wordt goed besteed. Tijdens de lessen is er gelukkig ook nog tijd voor een leuk gesprek en een grap.
  Ik heb geen onnodige lessen hoeven volgen en heb in 1x mijn rijbewijs gehaald.
  Echt een aanrader!!

  Enorm bedankt John.

  Groetjes Joya

 • #31

  Joey Nieuwstraten (dinsdag, 17 mei 2016 22:44)

  Ik ben super tevreden over de lessen van John, alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd.
  Er is rust en gezelligheid in de auto en we hebben ook een hoop gelachen.
  Ik had super snel mijn rijbewijs zonder onnodige lessen.
  Ik kan John iedereen aanbevelen.

  John nogmaals super bedankt voor het zo snel halen van mijn rijbewijs.

  Groetjes Joey Nieuwstraten

 • #30

  Wieske (vrijdag, 08 april 2016 09:53)

  Over de lessen van John kan ik alleen maar heel positif zijn. Het waren leuke en leerzame lessen, alles wordt duidelijk en rustig uitgelegd en het was ook nog eens gezellig in de auto! Heel erg bedankt John!

 • #29

  Niels (woensdag, 06 april 2016 18:08)

  Lessen waren erg leerzaam en gezellig. In 1x mijn rijbewijs gehaald. Aanrader!

  Bedankt John!

 • #28

  Dam (dinsdag, 22 maart 2016 09:03)

  Zeer leuke en leerzame lessen gehad bij John. Super!

 • #27

  Maaike (woensdag, 03 februari 2016 19:28)

  De lessen bij John waren altijd leerzaam, duidelijk en vooral heel gezellig. Alles wordt rustig uitgelegd en met veel geduld aan geleerd. Deze methode heeft er zeker voor gezorgd dat ik in één keer geslaagd ben!
  John bedankt voor alle leuke lessen.

 • #26

  Deana (woensdag, 13 januari 2016 19:30)

  Rijden bij John heb ik als erg prettig ervaren! Altijd een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het rijden wat ik erg belangrijk vindt en erg veel geleerd. Ook hield John een formulier bij met wat je die les heb geoefend. Echt een aanrader!!!!
  John, super bedankt voor de leuke en leerzame lessen!!

 • #25

  Stan (dinsdag, 22 december 2015 17:07)

  Het is relax om bij John te lessen. Hij is flexibel met zijn lestijden. Het was leerzaam en er hing altijd een ontspannen sfeer en er wordt altijd de tijd voor je genomen. Ik ben zeer tevreden en raad John Noordermeer zeker aan bij anderen!
  Ik ben ook nog eens in één keer geslaagd!!

 • #24

  Celine (dinsdag, 08 december 2015 18:14)

  Erg leuke en leerzame lessen gehad bij John. Ook had je een goede voorbereiding op het examen. John hield alle lessen goed bij zoals: de lastige plekken waar je al was geweest, de dingen die nog niet zo goed gingen en de bijzondere verichtingen die je had geoefend. Elke week stapte ik weer ontspannen de auto in. Dankzij John in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!!

 • #23

  Koen (maandag, 16 november 2015 09:10)

  Echt een aanrader! De rijlessen waren super! Elke week weer gezellige en leerzame lessen. Hij legt het allemaal duidelijk en rustig uit. Verder heeft hij een formulier waarop hij bijhoudt welke dingen je hebt geoefend, hierdoor krijg je alle aspecten van het rijexamen onder de knie. Tevens was hij erg flexibel qua lestijden. Ik heb hier op een leuke manier mijn rijbewijs gehaald!

 • #22

  ilona (zaterdag, 14 november 2015 18:31)

  ik ben zeer te vreden over de lessen en rij instructeur ik voelde me altijd erg op mijn gemak als er een foutje werd gemaakt geen paniek werd rustig besproken en uitgelegd schaamde me totaal niet om dingen meer als 1 keer te vragen of als ik ergens onzeker over was kon ik dat ook aan geven dan werd daar extra aandacht aanbesteed ik heb de tussentijdse toets ook gedaan en vond dat erg fijn omdat je zo toch een beetje wist wat je kon verwachten met een examen buiten dat ik vrijstelling had voor alle bijzondere verrichtingen was ik ook minder zenuwachtig voor het afrijden ik ben erg blij dat ik me rijbewijs dan ook in 1 keer heb gehaald john bedankt voor de leerzame en gezellige tijd

 • #21

  Danielle (zondag, 19 juli 2015 16:49)

  Ondanks dat ik er van tevoren erg tegen op zat, uiteindelijk heel erge gezellig leuke en leerzame lessen gehad! Ook een tussentijdse toets gedaan waardoor ik een vrijstelling had voor de bijzondere verrichtingen en ik al beter was voorbereid op mijn examen en minder zenuwachtig was. Daardoor in 1 keer geslaagd! John, heel erg bedankt!

 • #20

  Sanne (zondag, 19 juli 2015 15:59)

  De lessen waren erg leerzaam en er hing altijd een ontspannen sfeer, heb erg gelachen om de verhalen die je vertelde! Alles werd goed en duidelijk uitgelegd tijdens de les. Hij hield op een formulier goed bij wat er al geoefend was. Daarnaast kon je altijd aangeven waar je zelf nog mee wilde oefenen. Bedankt John!!

 • #19

  Marianne Zaat (maandag, 06 juli 2015 21:48)

  mijn zoon, twee neven en dochter van een vriendin hebben vlot en goed leren autorijden in een goede sfeer. Nu we een paar jaar verder zijn hebben genoemde personen geen ongelukken gehad en stap ik graag bij ze in de auto. Net belde iemand voor John's nr. Omdat haar dochter rijlessen wil nemen. Kwaliteitsrijschool!!

 • #18

  Maura (dinsdag, 26 mei 2015 20:25)

  Rijles bij John is zeker aan te raden! Zijn lessen waren altijd heel leerzaam en gezellig. John legt alles heel rustig en duidelijk uit, waardoor je het auto rijden snel onder de knie krijgt. John's lessen waren ook nooit saai, elke week had hij wel weer een ander verhaal te vertellen :). Ik ben in 1 keer geslaagd, en dat is zeker aan hem te danken. John, bedankt!!

 • #17

  Linda (vrijdag, 08 mei 2015 13:59)

  De rijlessen van John waren echt super! Er hing altijd een hele gezellige, ontspannen sfeer en hij nam rustig de tijd om jou alles uit te leggen. Door middel van een formulier wat hij bijhield, wist hij precies wat je al geoefend had en wat nog niet. Daarnaast kon je natuurlijk zelf ook aangeven waar je nog mee wilde oefenen. John was heel flexibel qua lestijden en hij was altijd op tijd. Ik heb op een hele leuke manier mijn rijbewijs gehaald. Bedankt John!!

 • #16

  Debora (donderdag, 07 mei 2015 21:30)

  Echt een topper! Heb heel veel geleerd en ik heb me altijd heel erg op me gemak gevoeld. Altijd super gezellige sfeer en altijd in voor een gezellig praatje! Kon zoveel vragen als ik wil ben dan ook in 1 keer geslaagd voor mn auto theorie en voor mijn praktijk examen! Nogmaals heel erg bedankt John, deze rijschool is echt een aanrader!!

 • #15

  Johan (woensdag, 01 april 2015 15:52)

  Bedankt voor uw lessen die u gaf aan mijn zoon!

 • #14

  Paul (vrijdag, 27 maart 2015 17:47)

  Ik heb altijd veel pleizier gehad tijdens het rijden in les auto met John. Heel veel goede dingen geleerd. Echt een top rijschooL John!

 • #13

  Esmee (zaterdag, 03 januari 2015 22:03)

  John is een fijne leermeester, gezellige lessen gehad maar vooral heel leerzaam. John neemt de tijd, je krijgt de lessen die jij nodig hebt. Ik kan met trots vertellen dat het gelukt is om me rijbewijs in 1keer te halen!

 • #12

  jeffrey (zondag, 28 december 2014 13:30)

  goede rijschool. legt de dingen die je fout doet goed uit.
  vraagt hem pas aan als je zeker weet dat je het kan.
  een echte aanrader.
  Bedankt John.

 • #11

  Demi (woensdag, 10 december 2014 16:24)

  Echt een aanrader! Met John was er altijd een onstspannen sfeer in de auto. Met veel geduld en aandacht voor je. Hij is altijd op tijd. Op een leuke manier mijn rijbewijs behaalt. Bedankt John!

 • #10

  Manouk (dinsdag, 09 december 2014 22:05)

  Echt een topper! Eerst een andere rijschool gehad, drie keer gezakt, bij John lukte het in 1 keer. Heel ontspannen lessen en afrijden, ik heb nog veel van hem geleerd! Onwijs bedankt John!!!

 • #9

  Henk (zondag, 14 september 2014 00:45)

  Leuke website hoor!

 • #8

  Irene (woensdag, 30 juli 2014)

  Eerst bij een andere rijschool gelest, maar daar was ik niet tevreden. Zocht een no-nonsense rijinstructeur en ik moet zeggen dat ik die in John wel gevonden heb. Geen eindeloze uitleg buiten de auto en vooral veel communicatie over het verkeer en daarbij ook altijd op tijd om je op te halen. John is een altijd rustige, aardige man die je met veel geduld les geeft. Daarbij is het ook nog erg gezellig in de auto. Voor mij was rijles eerst iets waar ik tegenop zag, maar bij John ging ik er naar uitkijken.

  John, bedankt voor je wijze lessen en wat ben ik ontzettend blij dat ik vorige week [op mijn 51e] nog mijn rijbewijs heb gehaald:) Bedankt voor alles!! Groetjes, Irene

 • #7

  Sten (zondag, 06 juli 2014 16:50)

  De sfeer in de auto was altijd goed en John heeft me goed geholpen met de dingen die ik wat moeilijker vond.
  Gelukkig ben ik de tweede keer geslaagd.

  Top rijschool, bedankt voor de lessen John!

 • #6

  yndi (zaterdag, 09 maart 2013 20:43)

  Ik vond het in het begin niet zo makkelijk dat autorijden,moet overal tegelijk op letten,maar toch tweede keer GESLAAGD THANKS UNCLE JOHN

 • #5

  zoe (zaterdag, 09 maart 2013 20:39)

  Het waren altijd weer gezellige lessen en leerzaam ,en in een keer geslaagd toppie,

  Bedankt Zoe

 • #4

  Roy (zaterdag, 15 december 2012 15:17)

  Persoonlijke flexibele rijschool! In 1x geslaagd voor het motorrijbewijs. John bedankt!

 • #3

  Lucy (vrijdag, 07 december 2012 17:11)

  Hele fijne rijleraar, prettig en relaxed.
  Heb in een korte tijd heel goed auto leren rijden en in één keer geslaagd.
  Neem hier rijles!
  Bedankt John, voor de goede zorgen!!!

 • #2

  jim (woensdag, 21 november 2012 22:36)

  Goed opgeleid, snel het rijbewijs kunnen halen. Bedankt :)

 • #1

  Menno (woensdag, 21 november 2012 13:14)

  Alle examens in één keer gehaald :D
  Top rijschool..!!
  Bedankt John!